SNOECK Coaching

Welkom bij Snoeck Coaching.

Sinds 1996 onderneem ik als zelfstandige en vanaf 2008 ligt de focus op coaching en ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Snoeck Coaching staat voor een stabiele coachpraktijk voor individuen, teams en organisaties. Ook als mentor coach en coachopleider werk ik samen met verschillende bedrijven en professionals. Altijd om resultaten zo optimaal mogelijk te laten zijn en hoge kwaliteit te kunnen leveren aan de diverse opdrachtgevers.

Deze website is met name bedoeld als kennismaking met de coachpraktijk In de Stroom en is vooral gericht op mensen die een coach zoeken.

Voor zakelijke opdrachten en trajecten biedt Snoeck Coaching altijd maatwerk en speelt in op de behoefte en de vraag van de organisatie in kwestie. Persoonlijk contact om de wensen en behoeftes in kaart brengen zijn daarvoor het startpunt. Neem daarvoor contact op met Annemarie Snoeck.

Wat Snoeck Coaching voor mens en organisatie kan betekenen

Als gecertificeerd coach en mentor coach bij de International Coach Federation (ICF) faciliteert Annemarie mensen bij het vinden van hun eigen antwoorden op hun prangende vragen.

Zet haar vooral in als er gedoe, stress en spanning is in teams, als de samenwerking en interactie tussen mensen veel te wensen overlaat.

Als mentor coach inspireert ze leiders, adviseurs en coaches met het herkennen, ervaren en toepassen van coachvaardigheden, om daarmee veel effectiever te zijn, zowel op het werk als privé.

Annemarie geeft opleidingen aan leiders, trainers en coaches in coachvaardigheden, live of op online platforms zoals zoom.us

Ze is ICF-assessor en mentor coach bij YINX-group en begeleidt daar de coaches in opleiding.

Als PA Coach & Vertrouwenspersoon is Annemarie bij uitstek geschikt om leiders in het zakenleven bij te staan, te inspireren en uit te dagen tot een breder en diverser perspectief op de complexe werkelijkheid en de persoonlijke of zakelijke issues die hen bezig houden. Ze is inzetbaar als een objectieve sparringspartner en vertrouwenspersoon die je verder en dieper laten kijken. Opbrengst vanuit dit co-creatie proces: nieuwe en diverse perspectieven, een breder palet aan mogelijkheden, een dieper begrip en inzicht in de situatie, weloverwogen keuzes en acties vanuit wijsheid en persoonlijk leiderschap.

De persoon achter SNOECK Coaching

Drs Annemarie Snoeck is eigenaar van deze eenmanszaak. Alles over haar opleiding en werkervaring staat op haar Linked-in, op de pagina ‘Contact’ kun je doorklikken naar dit profiel.

Voor testimonials van een aantal clienten kijk bij ‘Referenties & Partners’. Je kunt een drietal casebeschrijvingen van haar werk bij organisaties vinden op de pagina ‘Teamontwikkeling’.

Annemarie is certificeerd coach en mentor coach bij het ICF, op het level van Professional Certified Coach (PCC) en is bezig met haar Master Certificering. Ook volgt zij een 3-jarige Somatic Experiencing opleiding (trauma therapie) om stress, spanning en burnout als ook somatische klachten letterlijk te lijf te gaan.

© In de Stroom is de coachpraktijk van Snoeck Coaching & Services.
Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Webdesign Staet van Creatie

MENU