Coachpraktijk In de Stroom

Hoe ziet de stroom van jouw leven eruit?

Iedereen stuit in zijn levensstroom wel eens op een obstakel, je zit helemaal vast terwijl het water langs je heen raast. Zeer ongemakkelijk!

Als ik coach, breng ik mensen weer terug naar hun eigen creatieve stroom. Zo kunnen ze weer tot zichzelf komen en passende keuzes maken. Daarmee voelen ze hun energie terugkomen en krijgt het leven weer betekenis.

 

Spiegelingen op het water

Transformatie is een wonderbaarlijk proces, ik ben daar dagelijks getuige van. De spiegelingen laat zien wat er boven het wateroppervlak zich afspeelt – zo is het dus, dit heb ik te accepteren – en reflecteren de roerselen onder water. Die zijn belangrijk, daar liggen de antwoorden. Onmiskenbaar is het resultaat, een hervonden flow bij mijn cliënten.

Ik geniet van dit werk als van mijn wandelingen langs de rivier de Mark, waaraan ik woon en werk vanuit mijn coachpraktijk In de Stroom. Elke dag is anders, elke keer nieuwe ervaringen, zoals de foto’s op deze site zo mooi illustreren.

© In de Stroom is de coachpraktijk van Snoeck Management Services BV
Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Webdesign Staet van Creatie

MENU