Burnout & Stress

Ken je situaties waarin een individu, een team of afdeling langdurig onder stress en spanning staat? Een onmenselijke situatie! Keer het tij, neem actie en neem contact op!

Mijn aanpak kenmerkt zich door een niet aflatende betrokkenheid. Altijd vanuit een volledige transparantie en vertrouwelijkheid leg ik een veilige basis van waaruit iedereen weer grond onder de voeten krijgt.

Ik daag uit, breng beweging, maak bespreekbaar en support de mensen die gebukt gaan onder de niet aflatende druk. Ik support teams bij het hervinden van de juiste ingangen naar meer effectieve interactie en begrip over en weer.

We lopen samen het traject naar ontspanning, terug in contact met jezelf en in gesprek met de ander. Zo ontwikkelen we nieuwe manieren van interactie en duurzame oplossingen voor effectiviteit. Zodanig dat de oude patronen die eerder tot spanning leidden worden omgevormd. Om dan weer te kunnen genieten van effectiviteit in het werk en plezier met elkaar.

Referentie van een teamleider met een team in langdurige stress

Mijn organisatie heeft Annemarie Snoeck binnengehaald als gespecialiseerd/gecertificeerd coach om normalisatie te brengen in een situatie van hoogopgelopen spanningen en escalaties binnen een van mijn teams op mijn afdeling. Er waren al een aantal jaren spanningen binnen dat team en uiteindelijk heeft dat ook invloed gekregen bij de andere vier teams van mijn afdeling ergo de voltallige afdeling. Deze spanningen staken telkens de kop op, al sinds een 2 jaar. Eigen interventies en aanpak waren niet afdoende waardoor wij ervoor gekozen hebben om een externe interventie in te zetten.
Annemarie heeft met behulp van verschillende interventies met de afdeling, de diverse sub teams en individuen deze normalisatie bewerkstelligd en in een paar maanden tijd is er weer ontspanning op de werkvloer. Er is weer sprake van oprechte interesse in elkaar en de samenwerking binnen het betreffende team en de gehele afdeling is wezenlijk verbeterd.
Annemarie heeft met openheid, geduld en transparantie naar alle betrokkenen, overzicht gebracht door stapsgewijs vorderingen te boeken en de mensen mee te nemen in het proces naar hernieuwd vertrouwen. Ik zou haar typeren door haar oprechte geïnteresseerdheid, integriteit en toegankelijkheid, waarbij zij haar afspraken nakomt. Ik ervaar onze samenwerking als effectief en aangenaam.

┬ę In de Stroom is de coachpraktijk van Snoeck Coaching & Services.
Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Webdesign Staet van Creatie

MENU