Annemarie Snoeck, Life Coach

Persoonlijk leiderschap is cruciaal in deze veranderende wereld. De quote van Gandhi ‘Be the change you want to see in the world’ geeft prachtig aan waar onze invloed zich altijd bevindt. Bij jezelf! 

Eigen keuzes maken geeft kracht en motiveert. Mijn keuzes brachten mij, via een carrière in de marketing & communicatie, bij mijn levensmissie om mensen bij zichzelf en hun eigen motivatie te brengen. Van daaruit is alles mogelijk.  

PCC_WEB

Als gecertificeerd coach en mentor coach bij de International Coach Federation (ICF) faciliteer ik mensen bij het vinden van hun eigen antwoorden op hun prangende vragen. Dat doe ik voor individuen, teams en organisaties. Zet mij vooral in als er gedoe, stress en spanning is in teams, als de samenwerking veel te wensen overlaat.

Wat ik in essentie breng is een combinatie van menselijke bezieling en zakelijke doelgerichtheid. Mensen waarderen de veilige ruimte die ik creëer voor ontdekking en om stappen te maken richting het gewenste resultaat.

Als mentor coach inspireer ik leiders, adviseurs en coaches met het herkennen, ervaren en toepassen van coachvaardigheden, om daarmee veel effectiever te zijn, zowel op het werk als privé. Ik geef een opleiding in coachvaardigheden, vooral op online platforms.

Ik ben ICF-assessor en mentor coach bij de MMS Coach Training en begeleid daar de coaches in opleiding.

Als PA Coach & Vertrouwenspersoon kan ik leiders in de zakenwereld bijstaan, inspireren en uitdagen tot een breder en diverser perspectief, waardoor weloverwogen keuzes vanuit wijsheid en persoonlijk leiderschap ontstaan.

Met veel plezier werk ik in diverse samenwerkingen met andere professionals.

_MG_9796

 

 

 

© In de Stroom is de coachpraktijk van Snoeck Management Services BV
Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Webdesign Staet van Creatie

MENU